About

gravatar

Dame Ningen

Raw Provider: Internet
Translation: me + internet
Editing: me
Proofreading: me + internet

42 Responses to About

  1. Hanafi says:

    halo Sensei

    senang bertemu dengan anda

  2. shibababa says:

    Halo juga^^
    … sensei??? @_@

  3. Eco says:

    etouu…… shibababa ternyata orang indonesia????

  4. hanafi says:

    wew gag nyangka loh
    Lol

  5. Eco says:

    ganbare shibababa sama. >.< …… g sabar nunggu chapter special edition tentang valentine 2011 hohohoho…. jadi inget cerita si maria ngasih coklat ke hayate ๐Ÿ˜›

    • shibababa says:

      O.o
      berita darimana? emangnya ada permberitauan ttg chapter gitu?
      setting HnG kan lagi di bulan mei, valentinenya masih lama

      • Eco says:

        cuma perkiraan aja kok… tp klo dilihat dari sifat HATA kenjiro sensei mungkin akan seperti itu. hohohoho, coba shibababa san inget chapter2 awal HnG bener2 g ada timelinenya di beberapa cerita -.-! terutama di beberapa edisi spesial, misalnya tahun baru, etc

      • shibababa says:

        seinget g malah kalau cerita2 yang tanggal eventnya jelas itu selalu urut, (tahun baru, valentine, hut hina, whiteday, hut sakuya, golden week).

    • Eco says:

      so desuka? mungkin saya yang salah mengintepretsai…. ….. sry i bite my tongue ….
      anyway soalnya ceritanya sering susah saya pahamin klo masalah timeline. (suatu saat ada di kapal pesiar penuh teroris, trus tiba2 ujian kelayakan butler ulang di gereja) gomen klo ada salah2 kata…. tapi saya ttp berharap ada event ngasih coklat hohohoho

      • shibababa says:

        kalau cerita kayak yang teroris atau uji kelayakan butler itu kan ga terikat tanggal tertentu, jadi mau deselipin kapan aja ga masalah. beda dengan event valentine yang ada tanggal pastinya. jadi cerita kayak valentine pasti nyesuain dengan setting timeline yang sedang jalan dimanga

  6. Eco says:

    shibababa sama ngomong2 itu profil picturenya gambar sendiri?? sama credit di 308?? sugoi!!!
    mirip sama gambar komiknya. you are the best! thx 4 releasenya keep fighting ^^v

    • shibababa says:

      profile pic is a modified chiharu fanpic, and the credit page is taken from hata’s websunday backstage comic strip. I’m not on that kind of level yet T_T just compare it with my pic from gallery.

      (setelah dipikir-pikir, pake inggris aja yah ngomongnya disini. ;))

      • eco says:

        haiiii…. ok its up 2 u.. after all u are the boss. hohoho. maybe some little practice and u can make your own 4-koma strip comic

  7. ebi says:

    hai shiba-sensei… orang indo yah?

  8. ebi says:

    When I see the time, are y open this blog at night? ( Sorry, I can’t speak english well)>__<''

    • shibababa says:

      yes, just when I about to sleep ๐Ÿ˜€
      and don’t worry about bad english. as long as it’s understandable.
      think of it as practice ๐Ÿ˜‰
      (kalau bener2 ga bisa ya indo aja ga papa dah XD)

  9. ebi says:

    Tapi, kalo hayate, biasanya munculnya brp bulan sekali?

    • shibababa says:

      hayate is published on shonen sundays magazine which is out every wednesday. the manga is published in tankoubon form when the chapters are enough to make 1 book (for hayate it’s usually 11 chapter)
      scanlation usually out on friday.

      terjemahan: (karena pertanyaannya sering ditanyakan jadi ini special dua bahasa :p)
      1 chapter Hayate di jepang terbit seminggu sekali tiap hari rabu di majalah shonen sundays. kalau jumlah chapter sudah cukup, maka baru terbit buku komiknya (kalau hayate biasanya 1 buku isinya 11 chapter).
      scanlationnya biasanya hari jumat keluarnya

  10. ebi says:

    Shiba, punya facebook g?

  11. eco says:

    sad news hit japan just. seems like HNG will be suspended for a while. lest pry a moment for japan, thx

  12. ebi says:

    Turut berduka cita

  13. shibababa says:

    sad news indeed. Let’s pray for japan. hope they can recover soon

  14. ebi says:

    eh, ada komikus yg meninggal gak sih akibat tsunami?

  15. ryzakky says:

    *kaget
    kk shibababa orang indo toh..?!
    waduh, saya kira orang bule sana mas.. :p
    hehe

    thanks for all your releases.. ๐Ÿ™‚
    keep good work.. :top:
    ngarep ada yg versi bahasa indo HnG.. :p

    *sorry for not speaking english, my english is not that good as yours.. ^^v

  16. MR.Hacker says:

    oi ko orang ape shibababa

  17. Gue menyadari mereka orang Indonesia soalnya gue merasa sayup2 mendengar orang ngomong pake bahasa Indonesia, setelah gue samperin ternyata orang indonesia beneran.

  18. Snoop says:

    I wanted to say thank you for all the releases so far and wanted to ask, if you are planning to reupload the releases somewhere else

    • shibababa says:

      I’ll reupload the omake chapters, but not the regular chapters (too many for my lazyself). and I’ll only update the link on archive page. No way I’m updating all the link on each post.

      • Snoop says:

        Iยดm looking forward to see your reupload ^^
        Imo the regular chapters can easily be found on other manga pages , but not all omakes, which I wanted to have ^^

      • shibababa says:

        re-up some of the volume omakes. see archive page.
        if the volume omake you’re looking for is not up there yet, you can also find the omakes in some online manga reader.

  19. aaaaah says:

    did you drop lucky star? what happened

    • shibababa says:

      Not really. I just want to fokus on sore ga seiyu first. Going pararel working on both just too much for me.
      Only 1 chapter left of sore ga seiyu, then I’m going to do hayate omake next (if I can actually read it, since it’s really in low quality) then I’ll go back to lucky star.
      But maybe I’m skipping chapter 241. Too many dialoque I don’t understand and I cant translate. They talking about japanase laws I guess and I just don’t understand what they’re talking about

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: